søndag 28. mars 2010

Pokal og fisker til Haku

Enten måtte Haku vinne også sin 15. kamp på dohyoen, eller kjempe mot kjempen Baruto en gang til. Haku satset på det første, og vant sin 13. Emperor Cup i Osaka. I tillegg fikk han slik tradisjonen er to digre fisker å holde i. Type kan jeg ikke si, og ikke vet jeg om han siste begge til middag heller.
Baruto måtte nøye seg med andreplassen, men den 188 kilo tunge mannen fra Estland fikk pris både for spirit og teknikk(?), og er nå blant storkara bokstavelig talt, og kan kalle seg ozeki. Han er den andre europeeren som når opp til sumotoppen. Den første er min helt, Kotooshu, fra Bulgaria, som både Haku og Baruto veltet ut av toppstriden denne gang, og han endte med 10-5.
Vel, vel, morsomme er ikke disse karene når de opptrer. Bare konsentrerte om en ting, å vinne. Da var det morsommere med Asa. Men etter hans viderverdigheter på pub, måtte han gi seg, og vi sitter igjen med dyktige sumobrytere, men hjelp så kjedelige typer.
Kjøttberget Baruto tar nok innersvingen på Haku ved neste korsvei, og da kan vi like godt se på helt andre ting på TV. Ski og fotball? Nei, der er det jo bare sure karer som synes synd på seg selv. Det er svake kvins for lengst gått lei av. Jeg gremmes!

Marito

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar